Jaunums TSI sporta centrā-Joga

Esam priecīgi paziņot, ka sākot  no 28. februāra mūsu sporta centrā darbu uzsāk jogas speciāliste Lidija Guščina.
Nodarbības plānotas otrdienās, trešdienās, ceturdienās un piektdienās. Katru dienu plānotas divas nodarbības: 16.30-18.00 un 18.30-20.00.
Detalizēta informācija TSI sporta centrā, kontaktinformācija sadaļā kontakti.

Jogas pasniedzēja Lidija Guščina
Apmācību vada Tibetas Lamas – Kunsang Drupon Rinpoče – skolniece (ar tiešo mācību nodošanu no skolotāja līdz skolniekam) tādās budisma tehnikās kā Tsa Lung, Lu Džong, Sešas Naropa Jogas, Tibetas sapņu joga, Guru joga, Mistiskā uguns Tummo joga, Tibetas Tantra joga, Šinē un Šamatha meditacijas u.c.. Tā pat arī – Guru Jogas Adyanatha Maharaja skolniece Hatha jogas praksē. Latvijas Profesionālās jogas Federācijas un TAO centra profesora un jogas meistara Sergija Ivanova-Galviņa skolniece. Kā arī Latvijas Ušu Federācijas Daosas jogas Tai Czi meistara Romāna Vlasenko skolniece. Veselības izglītojošo semināru koordinatore Eiropas Tibetas medicīnas un jogas akadēmijā. Jogas speciālists Tibetas jogā, Hatha jogā, Tao jogā un jogas terapijā.
Iepazīšanās ar budisma un citām tehnikām izmainīja manu sapratni par kustību, apziņu un dzīvi kopumā. Kopš tā brīža, kad sāku praktizēt un pasniegt Lu Džong, Tsa Lung , Hatha jogu un citas jogiskās prakses, mana dzīve kļuva aktīva, pilnīga un harmoniska. Es esmu laimīga pateicoties šīm tehnikām un cenšos dalīties ar savu pieredzi. Esmu pārliecināta, ka pastāvīga prakse palīdzēs daudziem cilvēkiem iegūt veselību, laimi un garīgo attīstību.